40-letnica DU Štepanjsko naselje 2018

Jubilejno srečanje Društva upokojencev Štepanjsko naselje

Ob 40. obletnici obstoja in uspešnega delovanja DU Štepanjsko naselje je bil dne 11. decembra 2018 v prostorih Osnovne šole Božidarja Jakca prednovoletni občni zbor društva, katerega se je udeležilo veliko število članic in članov društva.

V svojem nagovoru je prisotne pozdravil predsednik društva Franjo Filipović.

Po podanih poročilih o delu društva, finančnem poročilu in poročilu nadzornega odbora za leto 2018,  je predsednik prisotne seznanil tudi s planom dela za leto 2019.

Poleg članic in članov DU, so se prednovoletnega občnega zbora udeležili tudi predstavniki: ČS Golovec, Mestne zveze upokojencev Ljubljana, Območne zveze DU Ljubljana Moste-Polje, aktivno delujočih društev na območju Štepanjskega naselja, Osnovne šole Božidarja Jakca in Vrtca Otona Župančiča.

Predstavniki omenjenih društev in organizacij so v svojih nagovorih pohvalili izredno dobro sodelovanje z našim društvom.

Ob tej priložnosti je predsednik MZU Ljubljana Marjan Sedmak našemu društvu podelil jubilejno priznanje ob 40. obletnici uspešnega delovanja.

V imenu DU Štepanjsko naselje je predsednik društva vsem predstavnikom društev in organizacij podelil pisne zahvale, slavljence okroglih življenjskih obletnic pa smo obdarili.

Kulturno zabavni program so, ob živi glasbi, s svojimi nastopi popestrili učenke in učenci Osnovne šole Božidarja Jakca.

 

Tekst: Gostimir Dakić               

Foto: J. Jaklin                                                                                         

Galerija