KU Mestne uprave Mestne občine Ljubljana

Klub upokojencev Mestne uprave Mestne občine Ljubljana

Skrajšano ime: Klub upokojeni Molovci

Naslov: Adamič Lundrovo nabrežje 2, 1000 Ljubljana

 

Predsednik: Marko Morel

E-mail: upokojeni.molovci@mzu-lj.si  

Telefon: 041 623 887

 

Datum ustanovitve: 1. 3. 2017

 

Predstavitev kluba

Klub upokojencev Mestne uprave Mestne občine Ljubljana, s skrajšanim imenom Klub upokojeni Molovci je bil ustanovljen 1. marca 2017 z namenom vključevanja in sodelovanja upokojencev ljubljanske mestne uprave, mestnih javnih podjetij, skladov in zavodov v družbeno življenje Ljubljane. V mestni upravi, mestnih javnih podjetjih in zavodih je vrsta aktivnosti, ki so na voljo tudi starejšim; od izobraževanja, svetovanj, številnih popustov za upokojence, sodelovanja s sindikatom delavcev mestne uprave in rekreacijskim društvom MOL.

Formalno je klub vključen v Mestno zvezo upokojencev Ljubljana, Osrednjeslovensko pokrajinsko zvezo društev upokojencev in Zvezo društev upokojencev Slovenije, s čimer smo aktivnosti kluba lahko razširili in obogatili.

Člani kluba se vključujejo v programe Dnevnih centrov aktivnosti za starejše, ki delujejo v okviru Mestne zveze upokojencev Ljubljana; v razne aktivnostih prek Informacijske točke 65+, aktivnosti športnega društva MOL DR MOL (udeležba na 62. Pohodu – Pot ob žici, tekaških treningih s pripravami na DrMOLov tek in 23. Ljubljanski maraton). Vključujejo se v programe Večgeneracijskega centra Ljubljana Center Cene Štupar. V Službi za lokalno samoupravo MOL so nam pripravili izpopolnjevalni računalniški tečaj, delavnici »Možganski fitnes« in »Varnost v prometu«.

Vabimo vas, da postanete članica, član Kluba upokojeni Molovci - pristopna izjava v priponki

 

Program dela kluba v priponki

Galerija


Priponke