Razstava ročnih del DU Štepanjsko naselje 2019

Ob dnevu Četrtne skupnosti Golovec je Društvo upokojencev Štepanjsko naselje že petič zaporedoma organiziralo razstavo ustvarjalnih ročnih del svojih članic in članov, ter drugih krajanov naše ČS. Razstava je bila v prostorih ČS Golovec odprta od 20. do 25. maja 2019. Na razstavi je sodelovalo 15 ustvarjalcev.

Na uradni otvoritvi razstave so navzoče pozdravili predsednik našega društva g. Franjo Filipović, predstavnik ZDUS–a za rokodelstvo g. Branko Suhadolnik, ter predsednik sveta ČS Golovec g. Aleš Dakić, ki je ob pohvalnih besedah razstavo tudi odprl.

Kulturni dogodek so popestrili otroci vrtca Otona Župančiča s plesom prijateljstva, učenki Osnove šole Božidarja Jakca z glasbeno točko in recitacijo ter člana našega društva,  vsestranska umetnica in prostovoljka, dobitnica državnega priznanja, ga. Jolanda Ravnikar-Grum z glasbenim nastopom in harmonikar g. Branko Kozamernik.

Zapisana mnenja – predvsem pohvale – v knjigi vtisov nas obvezujejo, da bomo s tovrstnimi aktivnostmi nadaljevali tudi v bodoče.

Vsem aktivno sodelujočim se vodstvo DU Štepanjsko naselje iskreno zahvaljuje.

Tekst: Gostimir Dakić

Foto: Janez Jaklin

Galerija